Verkiezing Vrijwilliger en vrijwilligersgroep 2018 Voorgaande jaren is door de…

[ad_1]
Verkiezing Vrijwilliger en vrijwilligersgroep 2018

Voorgaande jaren is door de Stichting Midzomer Nachtfeest Dorst de verkiezing van de Onzichtbare Vrijwilliger en Onzichtbare Vrijwilligersgroep georganiseerd. Vele Onzichtbare Vrijwilligers en Vrijwilligersgroepen zijn de afgelopen jaren in het zonnetje gezet en hebben een prachtig aandenken ontvangen.
Voor de verkiezing van 2018 gaan we de titel wijzigen, we laten Onzichtbaar weg en gaan voor de titel Vrijwilliger en Vrijwilligersgroep van het jaar 2018. Hierdoor komen alle vrijwilligers en vrijwilligersgroepen uit het dorp Dorst, Seters en Steenoven in aanmerking voor deze titel.
Hierbij een oproep aan U als bestuurder van verenigingen / stichtingen en werkgroepen uit Dorst, Seters en Steenoven, kijk binnen Uw vereniging eens goed rond en meld de vrijwilliger of vrijwilligersgroep aan via walther.hoosemans@hetnet.nl
Een onafhankelijke jury zal uit de aanmeldingen drie vrijwilligers en vrijwilligersgroepen nomineren en vervolgens uit deze nominaties de vrijwilliger en vrijwilligersgroep 2018 kiezen.
Een prachtig aandenken staan de winnaars te wachten.
De bekendmaking van de vrijwilliger en vrijwilligersgroep zal plaatsvinden voorafgaande aan de 4e Grote Dorstse Kennis Kwis en Dorst Zingt op donderdag 14 juni tijdens de Midzomer Nachtfeesten die plaatsvinden van 14 t/m 17 juni 2018.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.