Sterk TSC wint bij Were Di 0-1 Ondanks dat de uitslag andere gedachten zou kunn…

[ad_1]
Sterk TSC wint bij Were Di 0-1

Ondanks dat de uitslag andere gedachten zou kunnen weer geven was vandaag opnieuw weer duidelijk dat TSC dit seizoen grote plannen heeft. Van meet af aan werden de Tilburgers in een uiterst sportieve wedstrijd onder druk gezet. De enige pech die TSC vandaag had was dat Were Di afgelopen week met 7-0 had verloren en daardoor de tactiek compleet veranderd had. Vooral de verdediging had alle aandacht gekregen waardoor de TSC spitsen er niet zo maar even door heen kwamen. Als TSC de eerste helft gewoon had weten af te ronden met een 0-2 voorsprong had niemand daarvan opgekeken. De beste kansen , mooie aanvallen en een heel gemotiveerd TSC gaf niets weg aan de Tilburgers. Vooral in de rust werd er door de technische staf onder leiding van trainer Ad van Seeters nogmaals op gewezen . Blijf gewoon voetballen , blijf rustig en heb vertrouwen , het komt goed al moet het in de allerlaatste minuten. Steeds meer ook ga ik er in geloven dat dit TSC met de complete selectie in een juiste flo gaat komen. Niet voor niets dat er zomaar een 10 tal spelers uit de selectie maar niet in TSC 1 spelend de groep achterna reisde . Het is juist dat wat een vereniging sterk gaat maken. Het met elkaar meeleven , steunen en waar nodig er zijn als dat nodig is. Onder leiding van een uitstekend leidende scheidsrechter werd de 2e helft een leuke en vooral spannende strijd . Een sterk spelend TSC bleef aanvallen maar ook de mooiste kansen missen . Pascal Ippel die onlangs nog in het nieuws kwam met zijn 4 doelpunten had vandaag zijn vizier niet op scherp , tot 2 maal toe alleen voor de Tilburgse doelman vergat hij de trekker over te halen. Ook de hard werkende Jules Wouters liet een open kans op de openingstreffer aan zich voor bij gaan. Ja, op wie moet je dan gaan rekenen , wie gaat er dan toch eindelijk eens scoren. Met nog zo’n 15 minuten te gaan was het dan eindelijk zo ver. Niemand minder dan Stefan Kops , eindelijk weer terug in TSC 1 na misschien wel een jaar van blessureleed . Juist hij was het die vandaag met een wereldgoal TSC op 0-1 schoot. Vanaf randje 16 in een keer uithalen en dan de bal binnenkant zijnet neer zien ploffen, geweldig . En als ik iemand een keer zo’n succes gun dan is het Stefan kops, een voorbeeld voor heel de jeugd die er aan zit te komen. TSC stond voor en verdedigde de super kleine, maar oh zo belangrijke 0-1 voorsprong perfect tot het einde . De 3 punten waren binnen en vooral de manier waarop deed iedereen geweldig goed. Dit soort wedstrijden werden in het vorig seizoen dikwijls gelijk gespeeld , nu was TSC duidelijk de verdiende winnaar , al had de uitslag wat mij betreft iets hoger uit mogen vallen. Bij TSC kwamen in de 2e helft Samuel v/d Haspel voor Jules Wouters , Jeroen Martens voor Stefan Kops en Miquel Dolion voor Jari van Helvoort. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Stefan Kops, Devon van Dam, Jari van Helvoort,Joey Huisveld, Marnix van der Velden, Wouter van Steijn, Jules Wouters, Joury den Boogert, Pascal Ippel, Calvin Clemens. HJ


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.