Gezocht Klein-KinderGevolg van Kaaike XV OCS de Smulnarren zoekt ook dit jaar n…

[ad_1]
Gezocht Klein-KinderGevolg van Kaaike XV

OCS de Smulnarren zoekt ook dit jaar naar kandidaten voor het Jeugdprins(es)schap van Kaaike XV. Maar Kaaike kan natuurlijk ook niet zonder het klein-Kindergevolg; het NARreTJE, Jaonuske en vanaf dit jaar ook een Adjudantje.
Zit er in jou een echte lolbroek? Maak je graag grapjes en vind je het leuk om mee te doen met de muziek van de Jeugdhofkapel? Dan ben jij misschien wel de kandidaat om Jeugd NARreTje te worden.
Of help je Kaaike liever door alles en iedereen zich netjes te laten gedragen? Dat Kaaike weet ze heen moet. Dan ben jij wel de persoon om Jeugd Jaonuske te worden.
Een Jeugdprins(es) kan ook niet meer zonder adjudant die helpt bij officiële momenten met oorkondes en medailles. Lijkt jou dit iets, dan ben jij misschien wel de persoon voor het adjudantschap.
Dit zijn de drie leden van het Klein-Kindergevolg die ook echt niet mogen ontbreken tijdens carnaval. Kaaike XV kan niet zonder.
Ben jij minimaal 10 jaar oud. Woon je in Oosterhout en zit je in groep 6, 7 of 8. Kijk dan op de website van OCS de Smulnarren voor meer informatie over de rollen en het inschrijvingsformulier. Download dit en vul het in. Zorg wel dat je ouders het goedkeuren door er een handtekening op te zetten. Inleveren kan bij de Oosterhoutse Feestwinkel in Arendshof tot de laatste zondag in oktober.

Wie weet ben jij straks wel het eerste Adjudantje, het Jeugd-NARreTJE of Jaonuske.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.