4 november reparatie fietsverlichting op de Markt Op zaterdag 4 november kunt u…

[ad_1]
4 november reparatie fietsverlichting op de Markt

Op zaterdag 4 november kunt u uw fietsverlichting gratis (exclusief materialen) laten controleren en repareren! Van 10.00 tot 16.00 uur op de Markt vlakbij de ingang van de fietsenkelder. Deze jaarlijkse actie wordt gedaan omdat er veel verkeersongelukken plaatsvinden door gebrek aan of slecht werkende fietsverlichting. Grijp daarom uw kans en kom met uw fiets naar de Markt! Ook als u een goed werkende fietsverlichting heeft, bent u welkom om een fietsroute te halen en/of een babbeltje te maken.

Zorg dat u goed zichtbaar bent ook in het donker!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.