TSC overloopt Baardwijk maar vergeet te scoren 1 – 0 Vandaag speelde TSC pas ha…

[ad_1]
TSC overloopt Baardwijk maar vergeet te scoren 1 – 0

Vandaag speelde TSC pas haar 2e thuiswedstrijd van dit seizoen. Vooral het publiek , supporters, en bedienend personeel moeten blijkbaar hun draai nog vinden. Alles is nieuw en anders geworden. Vooral daar waar het publiek staat aan de balustrade van de nieuwe kantine was het dringen voor een plaatsje in de zon. Toen het uiteindelijk 14.00 uur was kon de aftrap aanvangen en TSC laten zien wat het waard was. Van meet af aan werd Baardwijk terug gedrongen op eigen helft en kwamen er dreigende voorzetten van links en rechts waar de TSC spitsen net niet de afronding konden maken. Telkens was er wel een Waalwijkse verdediger of hun doelman of een niet zuivere eind pass waardoor dat dik verdiende doelpunt niet wilde vallen. Vooral de jonkies zoals Joury den Boogert en Marnix van der Velden met hun amper 18 jaar lieten zien wat ze in huis hadden. De linkerverdediger van Baardwijk was het spoor halverwege de 1e helft helemaal kwijt. Hij trapte in paniek de bal zover buiten het veld dat terreinknecht Cees Verduyn de bal pas tegen 6 uur wist terug te vinden. Schoten van Marnix, Samuel en Pascal Ippel werden gestopt of gingen rakelings naast. TSC doelman Yannick Millenaar had vandaag een makkie, zelden moest hij in actie komen. Maar juist daar schuilde het gevaar . TSC heeft de afgelopen weken altijd het beste van het spel gehad, maar telkens wist de tegenstander dan met een uitbraak toch weer te scoren en stond TSC zelfs met lege handen. Vandaag ook proefde ik die angst bij TSC spelers maar ook bij de supporters. Wij stukken sterker en dadelijk tegen zo’n zeperd aanlopen. Grote pech voor TSC was ook nog het uitvallen van Jari van Helvoort. Hij , het grote talent achterin moest wederom naar de kant en werd vervangen door Robin van Beijnen . Hopelijk valt de blessure van Jari mee, vorig seizoen heeft hij ook al zoveel pech gehad op dat gebied. De 2e helft begon TSC misschien nog wel fanatieker aan de strijd , ze wilde perse vandaag gaan winnen , dat straalde er langs alle kanten vanaf. Het felle aandringen werd dan ook al snel beloond. En opnieuw niet een van de spitsen maar verdediger Jeroen Martens was mee naar voren gegaan. Hij kreeg de voorzet op maat , nam de bal onder controle en scoorde zeer beheerst de dik verdiende 1-0 . Bij TSC maakte vandaag Jeroen van Leijsen zijn opwachting in TSC 1 . Hij die zijn gehele jeugd bij TSC speelde en geweldige jaren heeft meegemaakt met TSC vertrok later naar een andere club maar keerde dus dit seizoen weer terug op het oude nest. Na een blessureperiode was het vandaag dan zover dat hij er weer bij kon zijn. De rust en het overzicht wat hij vandaag al kon laten zien zou TSC in de toekomst nog weleens heel goed van pas kunnen gaan komen. Terug naar de wedstrijd , zowel voor als na de rust wisten de verdedigers van Baardwijk tot 2 maal toe hun verslagen doelman te helpen door alsnog een inzet van de lijn te halen. Trainer Ad van Seeters bracht ook Bas Blokdijk nog voor Pascal Ippel , maar ook Bas kreeg het niet voor elkaar om de 2e voor TSC te scoren. Al met al een aanvallend TSC tegen een sterk behoudend spelend Baardwijk dat eigenlijk maar voor 1 puntje naar Oosterhout was gekomen. Gelukkig werd TSC met de dik verdiende winst beloond voor hun aanvallende spel. Maar ik zou graag zien dat ze snel ook die 2e goal gaan maken zodat we niet tot het laatst in spanning hoeven te zitten . Opstelling TSC : Yannick Millenaar,Stefan Kops, Jeroen Martens, Jari van Helvoort, Calvin Clemens, Jeroen van Leijsen, Joury den Boogert, Marnix van der Velden, Pascal Ippel,Wouter van Steijn,Samuel van den Haspel . HJ.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.