Opening Praxis Oosterhout 1 november Op 1 november 2017 zal Praxis haar nieuwe …

[ad_1]
Opening Praxis Oosterhout 1 november

Op 1 november 2017 zal Praxis haar nieuwe winkel openen in Oosterhout, de 5e nieuwe winkel van dit jaar. Tezamen met de eerdere aankondigingen dat Praxis zal worden versterkt door de integratie van Formido winkels, alsmede de dit jaar aangekondigde grote uitrol van Praxis om de Hoek stadswinkels, laat Praxis zien dat ze de daad bij het woord voegt en vaart maakt met de groeistrategie.
De uitrol van de nieuwe winkels is onderdeel van de all-over strategie, waarbij duidelijke keuzes zijn gemaakt in verschillende winkeltypes, -groottes en bijbehorende klantbehoeften. Naast de nieuwe winkels Praxis Rotterdam Feijenoord van 4.000 m², Praxis Hilversum van 4.000 m², de vierde stadswinkel Praxis om de Hoek Amsterdam Van Woustraat en Praxis Dronten (voormalig Formido) volgt nu de opening van een grote Praxis in Oosterhout met 3.400 m² als onderdeel van de groeistrategie.
Grootste doe-het-zelf keten van Nederland
“Wij zijn druk bezig met uitrolplannen om de grootste doe-het-zelf keten van Nederland te worden”, aldus Joost de Beijer, Algemeen Directeur Praxis. “Voor het einde van het jaar zullen we nog een nieuwe Praxis om de Hoek in Rotterdam openen en kunnen we ook de eerste voormalige Formido vestigingen aankondigen die worden geïntegreerd in Praxis. We zitten nu midden in het proces van 1-op-1 gesprekken met de franchisers van Formido en zien zeker interesse bij een meerderheid om over te stappen naar Praxis.”
In 2018 volop vernieuwing, ook in training en online
“We gaan in versnelling door in 2018 met onze groeistrategie agenda. Zo komt er volgend jaar rond de zomer de opening van een fantastische grote Praxis winkel van ruim 8.600 m² in Maastricht en rollen we het stadswinkel concept verder uit tot 20 winkels binnen drie jaar”. De Beijer benadrukt: “Het zijn onze medewerkers die vooral het verschil maken voor de klant. Het openen van nieuwe winkels is geweldig en hiermee vergroten we het aanbod en de keuze voor onze klanten. Maar daarnaast blijven we ook investeren in onze medewerkers door veel aandacht voor klantgerichtheid, het bieden van praktijktrainingen, het stimuleren van de vakopleiding en een leiderschapstraject voor onze winkelmanagers.” De Beijer voegt toe: “We investeren niet alleen in winkels en mensen, maar uiteraard ook in online. Begin volgend jaar zal de vernieuwde site www.praxis.nl live gaan met duidelijkere navigatie en verbeterde content voor directe verkoop, informatie en inspiratie. Zo is Praxis er via alle kanalen Voor de Makers!”

Praxis Oosterhout
In de winkel in Oosterhout en in alle andere nieuwe vestigingen wordt een aantal medewerkers bovendien uitgerust met een tablet. Zij kunnen klanten direct van online-informatie voorzien en een artikel, dat onverhoopt niet op voorraad is of alleen op bestelling leverbaar, direct voor de klant bestellen. Het wordt dan de volgende dag thuisbezorgd. Daarnaast biedt Praxis op de site www.praxis.nl/voordemakers en in de winkel, online stappenplannen, persoonlijk winkeladvies en het juiste aanbod voor elke klus. Zo helpt de bouwmarkt alle makers graag verder. Vooral op het gebied van ijzerwaren, verlichting en laminaat heeft de nieuwe vestiging het meest complete assortiment van Oosterhout en omstreken. Er is hard gewerkt om de winkel op de woonboulevard in zes weken 100 procent gereed te maken voor de grote opening. De klanten worden in de winkel geholpen door een ervaren Praxis-team onder leiding van winkelmanager Jeffrey Denis, die al 17 jaar voor Praxis werkt.

Openingsaanbiedingen Praxis Oosterhout
Tijdens de openingsweek kunnen klanten genieten van speciale openingsaanbiedingen. Van woensdag 1 t/m zondag 5 november is het 5 dagen feest & voordeel bij Praxis Oosterhout. Dat betekent leuke extra’s en aanbiedingen. Zo krijgen in die week van woensdag t/m zondag elke dag alle eerste 25 klanten, die 50 euro of meer besteden, een Praxis Cadeaukaart van 25 euro! Ook is er elke dag een spectaculaire dagdeal, zoals een Worx Sonicrafter (multitool) of een Jumborek om spullen in op te bergen. De dagdeals zijn alleen op díe dag spectaculair laag geprijsd, dus wees er snel bij, want op=op! Een bezoek aan de winkel is sowieso een goed idee, want er zijn ook elke dag demonstraties van leveranciers. Op zaterdag zijn Buurman & Buurman te gast; kinderen kunnen hen ontmoeten en met hen op de foto! Er is bovendien een Grohe Vitalio Douchesysteem te winnen met een leuke Like & Win actie!
________________________________________[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.