OOSTERHOUT VANDAAG OP ZATERDAG 4 NOVEMBER Zaterdagmiddag 4 november is het weer…

[ad_1]
OOSTERHOUT VANDAAG OP ZATERDAG 4 NOVEMBER

Zaterdagmiddag 4 november is het weer tijd voor het live ORTS radiomagazine. Van 15:00 uur tot 17;00 uur kunt u weer radio komen kijken in het hartje van Oosterhout. #Ovoz maakt haar uitzending vanuit Cafe de Apotheek aan de Markt in Oosterhout.

Presentator van dienst Peter de Hoogh ontvangt diverse gasten aan tafel over de volgende onderwerpen:

Janny van der Wal, de kersverse voorzitter van Productiehuis de Pannehoef, komt vertellen over ‘het Avondmaal On Tour’, een mix van culinair eten en lekkere muziek.
Erik van Dijk, de publiciteitsman van het TICOhuis komt vertellen over de aanstaande spinning marathon en de stand van zaken van de toekomstige woonvoorziening
Met Willy Roovers gaat Peter praten over Koninklijk Toonkunstkoor Aurora. En het is nog niet helemaal zeker maar hopelijk sluit dirigent Huub Leijten ook aan

Na het nieuws van 16:00 uur zijn er nog twee gasten:

Anja Hartmans regiomanager van Surplus Welzijn komt aan tafel vertellen over het wel en wee van Oosterhout’s welzijn. Uiteraard is aandacht voor nieuwe ontwikkelingen.
De VVD Oosterhout is de eerste partij in Oosterhout die met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 een verkiezingsprogramma presenteerde. Een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten met VVD wethouder Robin van der Helm.

De uitzending is te beluisteren via de gebruikelijke kanalen van de ORTS. (zie website ORTS.nl) Maar het is natuurlijk veel leuker om naar de Apotheek te komen. En daar onder het genot van een kopje koffie, biertje, borreltje of een wijntje radio te kijken.
Het team van Oosterhout Vandaag ziet u graag komen!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.