Smulnarren, Smulnarinnekes, Snotnarren en Snotnarinnekes, Zaterdag 11-11-2017…

[ad_1]
Smulnarren, Smulnarinnekes, Snotnarren en Snotnarinnekes,

Zaterdag 11-11-2017 mag de carnavalsoutfit weer van zolder gehaald worden. Het wordt een bomvol programma van kranslegging tot kroegentocht. Oosterhout maakt zich op voor de opening van het nieuwe carnavalsseizoen.

Onder het motto ‘op ne goeie bojum’ gaan we komende zaterdag alvast een bodempje leggen. We zien elkaar weer voor de eerste keer om 10:30 op de markt (het Hatsekideeplein). Daar zullen we het insigne 2018 onthullen en om 11:11 zullen we het seizoen officieel openen met de kranslegging bij het Hatsekideebeeld. Vervolgens gaan we naar de bijeenkomst van de Volledigen, waar het nieuwe insigne aangeschaft kan worden, de nieuwe (incompleet) Volledigen verwelkomd worden, waar iedereen aan kan schuiven bij de traditionele ‘klunch’ en waar een heuse insigne ruilbeurs zal zijn. ‘s Avonds komt alle muzikale creativiteit van Oosterhout weer bij elkaar in de Bussel voor de 37e, en daarmee helaas laatste, Kaaikwèk. Tijdens die avond zullen we tevens te weten komen wie het symbool van de Kaaiendonkse glimlach wordt,… onze Nar. Om 18:22 begint de 11-Kroegentocht. Ja ja, zoals we al eerder zeiden, een bomvol programma. Lukt het je om die avond je stempelkaart vol te krijgen, dan heb je niet alleen een gezellige avond gehad, maar dan verdien je tevens het felbegeerde 11-11 speldje.

En,… begint het al te kriebelen? Staat er een glimlach op je gezicht? Heb je er zin in? Wij in ieder geval wel. Tot zaterdag.

Met carnavaleske groet,
OntzettendHoogheid Prins Mienus 14 van Kaaiendonk


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.