TSC wint ook uit bij VCB 0-2 TSC moest vandaag af reizen naar Biezenmortel wa…

[ad_1]
TSC wint ook uit bij VCB 0-2

TSC moest vandaag af reizen naar Biezenmortel waar het tegen de mooie club VCB mocht gaan spelen. Op de ranglijst evenveel punten alleen had TSC nog een wedstrijd in te halen. Opnieuw waren er bij TSC een aantal spelers geblesseerd . Zoals o.a. Jari van Helvoort, Sofyan Asrih, Devon van Dam, Miquel Dolion, Tyron Zschusschen, Jeroen Martens . Gelukkig heeft de technische staf van TSC het op dit moment goed voor elkaar met een heel brede selectie. En ook vandaag lieten de vervangers eens temeer weer zien dat ook hun terecht bij de hoofdmacht thuis horen. Het wordt met de week meer een team dat er voor wil gaan. Het grootste bewijs hiervan is wel dat alle geblesseerde spelers en spelers uit TSC 2 ook gewoon meer reizen om hun teamgenoten aan te moedigen. Vandaar dat het in Biezenmortel op een geweldige mooie pure grasmat een aantrekkelijke partij kon worden.

TSC begon sterk vooral tegen ook weer een defensief ingestelde tegenstander. Vooral de opkomende verdedigers van TSC , Stefan kops en Calvin Clemens waren een plaag voor de VCB verdediging. Trainer Ad van Seeters had vanwege de blessures achterin opnieuw het nodige moeten aanpassen en het blijft dan altijd nog maar de vraag dat dit zonder schadelijke gevolgen kan. Het bleek dus allemaal te kloppen, doelman Yannick Millenaar kreeg maar een schot te verwerken in de 1e helft. Ondanks de diverse mooie mogelijkheden voor TSC was het met de rust nog steeds maar 0-0. Trainer Ad van Seeters hamerde er in de rust opnieuw op om vooral het geduld te bewaren en te wachten op de kansen die zondermeer kwamen. Na 10 minuten was het dan zover. Na een prachtige aanval over veel schijven van achteruit was het uiteindelijk Jeroen van Leijsen die de 0-1 liet aantekenen. Na een prachtige voorzet nam hij de bal aan zette 2 spelers op het verkeerde been en schoof de verdiende 0-1 binnen. Even later kreeg Samuel van den Haspel nog een open kans en een kopbal van Joury den Boogert had ook zomaar een treffer op kunnen leveren. Intussen was Pascal Ippel gewisseld voor Bas Blokdijk en in de 80e minuut werd ook de altijd hardwerkende Samuel van den Haspel gewisseld voor Jules Wouters .Al deze omzettingen brachten VCB blijkbaar in de war, bij wat slecht uitverdedigen voor het VCB doel was het wederom Jeroen van Leijsen die via de scrimmage de bal binnen kon tikken 0-2 . Met nog steeds een fanatiek thuispubliek voor de kantine de kant waar juist VCB naar toe speelde in de 2e helft werd er diverse malen behoorlijk op de scheidsrechter in geroepen. Knap van hem en de TSC verdedigers dat hun zich niet gek lieten maken en gewoon bleven spelen zoals dat behoort. Nadat ook Bas Blokdijk op het nippertje nog een prachtige kans had laten liggen om te scoren werd de wedstrijd uitgespeeld .

TSC kon met de volle winst en 2 gele kaarten 1 voor de weer uitstekend spelende Marnix van de Velden en 1 voor de doelpuntenmaker van vandaag Jeroen van Leijsen af reizen naar Oosterhout. Daar waar komende week om 14.00 uur de inhaalwedstrijd tegen koploper Gilze op het programma staat. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Calvin Clemens, Wouter van Steijn, Wouter Kops, Stefan Kops,Jeroen van Leijsen, Joury den Boogert, Marnix van der Velden, Pascal Ippel, Samuel van den Haspel, Robin van Beijnen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.