Politieteam Markdal

[ad_1]
Politie zoekt getuigen.

Politieteam Markdal

Wij zijn op zoek naar een man die schoolgaande meisjes lastigvalt op de Nieuwe Kadijk in Breda. We zijn op zoek naar getuigen. ,,Het gebeurt met name in de ochtend, tussen kwart over acht en kwart voor negen. We willen de man graag uit de anonimiteit halen en met hem praten.”

Het gaat om een man van ongeveer 1 meter 80, met een rossig baardje en een donkerkleurige pet. De man zou altijd donkere kleding dragen en op een zwarte omafiets rondrijden. #gezocht #getuigen #man #interview #oproep #polbrd ^LS

BN DeStem
BN DeStem Breda
BredaVandaag
Breda Dichtbij
BredaNu
Omroep Brabant
112Brabant
112Vandaag.nl
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.