Vroeg uit de veren met Zoldertejater De jeugdgroep van Zoldertejater is druk b…

[ad_1]
Vroeg uit de veren met Zoldertejater

De jeugdgroep van Zoldertejater is druk bezig met het repeteren voor The Breakfast Club. Een toneelstuk gebaseerd op de gelijknamige film, waarin vijf totaal verschillende scholieren op een zaterdag samen na moeten blijven. Ze kennen elkaar amper en willen ook liever niets met elkaar te maken hebben. Dat zou geen probleem moeten zijn, want van directrice Verduin mogen ze de hele zaterdag niet met elkaar praten. Het enige wat ze mogen doen, is een verslag schrijven over wie ze wel niet denken dat ze zijn. Natuurlijk luistert niemand naar de overspannen Verduin en proberen de leerlingen er het beste van te maken. De vraag naar wie ze zijn zal echter continu door hun hoofd spoken. Ze weten allemaal hoe ze door anderen gezien worden; als een brein, een atleet, een gek, een prinsesje en een crimineel. Maar zijn ze dat ook echt? Het samenzijn van The Breakfast Club zorgt voor frustraties en conflicten, maar leidt ook tot vriendschappen en romances. Uiteindelijk komt de groep zelfs tot een antwoord op de vraag van directrice Verduin.

Nieuwsgierig geworden? Zaterdag 25 november om 20:15 uur en zondag 26 november om 14:15 uur is Zoldertejaters The Breakfast Club te zien in Theater de Bussel. Kaarten à €9 zijn te bestellen via www.bussel.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*