Een nieuw carnavalsseizoen, een nieuw insigne! Op zaterdagochtend 11 november …

[ad_1]
Een nieuw carnavalsseizoen, een nieuw insigne!

Op zaterdagochtend 11 november is het carnavalsjaar om 10.30 geopend door middel van een officiële kranslegging bij het Hatsekideebeeld. Tijdens de opening is er weer een mooi nieuw insigne gepresenteerd.

Dit jaar zijn er weer mooie ontwerpen binnengekomen voor een nieuw insigne. De insignecommissie heeft uit deze insignes opnieuw gekozen voor een ontwerp van Marielle Brokx. Dit is niet het eerste jaar dat haar ontwerp uitgekozen wordt, ook het carnavalsinsigne van 2017 is ontworpen door Marielle.

Marielle heeft in haar ontwerp het motto ‘op ne goeie bojem’ niet één, maar twee keer voor laten komen. Allereerst komt deze terug in de kom erwtensoep. Dit is voor ons allen natuurlijk de perfecte ‘bojem’ om de drukke carnavalsdagen door te komen. In deze kom soep heeft Brokx een raadslid verwerkt. Dit is de andere manier waarop het motto in het insigne is verwerkt. Prins Mienus de XIV heeft, zoals we allemaal weten, bij de Raad van XI gezeten. De Raad van XI blijkt dus ‘ne goeie bojem’ te zijn, om een goede Prins uit voort te brengen.

Al met al een insigne om trots op te zijn. Wil jij ook nog een insigne? Deze zijn verkrijgbaar bij de Feestwinkel in Arendshof.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.