Een Glimlach daverde door Kaaiendonk Zaterdag 11-11-2017 mag de geschiedenis in…

[ad_1]
Een Glimlach daverde door Kaaiendonk

Zaterdag 11-11-2017 mag de geschiedenis in als de dag waarop de glimlach overheerste.
De carnavalsoutit was massaal weer van zolder gehaald. En op een vol Hatsekideeplein presenteerde Zijne Ontzetend Hoogheid Prins Mienus XIV het nieuwe carnavalsinsigne, waarna hij ofcieel het carnavalsjaar opende. Het eerste ofciële insigne werd overhandigd aan een toevallig passerende Bekende Oosterhouter: Rene van Bijnen. Volgens de Prins was het opvallend dat voor het eerst in 25 jaar het ontwerp van het insigne niet was uitgelekt, met als gevolg dat de etalage van De Kloek leeg was gebleven. “Of er wellicht enige verbanden te leggen waren?”
Ondertussen waren de Volledigen volop bezig met het verzamelen en uitdelen van Ne Goeie Bojem, die werd opgegraven naast het beeld van Hatsekidee.
Na alle plechtgheden vertrok iedereen naar Oud Brabant voor de Klunch en om het nieuwe insigne te bemachtgen en zich daarna voor te bereiden op de avond.

Deze begon om 18.22 uur ter hoogte van Club Sweet, met de ofciële start van de 11-11-viering en de 11-kroegentocht, waarbij Zijne Ontzetend Hoogheid een reusachtge 11-kroegen-stempelkaart ontving. Tenslote begeleide de OCS de Prins naar de Bussel voor het vieren van de Kaaikwek avond met als winnaar ‘T Simpelfonisch Orkestje. Ook het klein gevolg is weer compleet met de nieuwe Nar van Kaaiendonk: Bas Veldhuizen
Tussen de optredens in de Bussel door heeft Prins Mienus verwoede pogingen gedaan om de elf stempels op zijn kaart te halen door toch nog zoveel mogelijk kroegen te bezoeken en zodoende het felbegeerde Elf-Elf-speldje te bemachtgen middels het inleveren van een volle stempelkaart.
Al met al is het carnavalsseizoen met het moto ‘op ne goeie bojem’ stevig begonnen. We hebben een nieuw symbool van de Kaaiendonkse glimlach: onze Nar. En een Prins die zijn glimlach op iedereen probeert over te dragen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.