Zaterdag 16 december 2017 Santa Run is coming to town! De vorst treedt in, de k…

[ad_1]
Zaterdag 16 december 2017
Santa Run is coming to town!

De vorst treedt in, de kerst nadert, tijd voor dé kerstmannenloop van het jaar: Santa Run Oosterhout. Op 16 december zetten honderden kerstmannen zich rennend of wandelend in voor het goede doel. En voor de gezelligheid natuurlijk!

Voor de vijfde keer organiseert Rotary Oosterhout-Regio deze bijzondere kerstmannenloop om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar zijn dat: het Ticohuis, MEK, Running voor Cadasil, Edukans, dance4life, de Wensboom. Bij aanmelding kan elke loper aangeven voor welk doel hij/zij wil lopen. De goede doelen en hun behartigers (scholen en sportclubs) werven zelf ook lopers de komende tijd. Samen met initiatiefnemer Rotary en de sponsoren hopen zij veel kerstmannen op de been te krijgen.

Vanaf 15 december is de Markt in Oosterhout weer gehuld in winterse sferen. Op de ‘IJsmarkt’ kun je dan terecht om gezellig te schaatsen of wat te drinken. Een prachtig decor voor de start en finish van de Santa Run natuurlijk.

Programma Santa Run Oosterhout 16 december
Ook dit jaar loopt de rode stoet kerstmannen weer 3 km door het centrum van Oosterhout. Lopers kunnen hardlopen, huppelen of wandelen. Het plezier staat voorop, jong en oud kunnen dus meedoen! Het programma is als volgt:
15.45 Santa Warming-up door Willemsen Sport
16.00 Startschot Santa Run 2017
16.45 Prijsuitreiking
17.00 Feest op de IJsmarkt (met DJ!)

Inschrijven
Vanaf 18 november kunnen lopers een inschrijvingsbewijs en pak bestellen via https://oosterhout.rotarysantarun.nl. Inschrijvers kunnen ook aangeven voor welk doel ze willen lopen. Voor € 10,- ontvangt de loper een kerstmanpak, een startnummer, een medaille en sponsort hij natuurlijk een goed doel! De pakken en startbewijzen zijn vanaf 1 december op te halen bij Intersport Oosterhout of op 16 december tussen 14.00 en 15.15 uur op de Markt.

Meer informatie:
https://oosterhout.rotarysantarun.nl/
Volg het laatste nieuws via Facebook, Instagram of Twitter[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.