Sint-Oelbertgymnasium en Monseigneur Frencken College uit Oosterhout grijpen naa…

[ad_1]
Sint-Oelbertgymnasium en Monseigneur Frencken College uit Oosterhout grijpen naast finaleplaats NK Debatteren

Meer dan 500 scholieren op voorrondes in debat over immigratie en de rol van media in de #metoo-discussie

Vrijdag 10 en zaterdag 11 november kwamen bijna 80 scholen in actie op voorronde 1 en voorronde 2 van het NK Debatteren voor Scholieren op gastschool Gymnasium Camphusianum in Gorinchem, waaronder het Sint-Oelbertgymnasium en Monseigneur Frencken College uit Oosterhout. De scholierdebaters deden het erg goed maar grijpen met het behalen van respectievelijk de 24e en 29e plek naast een finaleplaats.

Het kampioenschap wordt al sinds 1998 georganiseerd door het Nederlands Debat Instituut en is in die twintig jaar enorm gegroeid. Het NK Scholieren is mogelijk door steun van het ministerie Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken, Universiteit Utrecht, het Mendelcollege in Haarlem en het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.