Theek 5 voor startende ondernemers Fijne werkplek om de hoek Vrijdag 17 novemb…

[ad_1]
Theek 5 voor startende ondernemers
Fijne werkplek om de hoek

Vrijdag 17 november is het ‘Dag van de Ondernemer’. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen en daar draagt Bibliotheek Theek 5 graag aan bij. Al doen wij dat niet één dag, dat doen wij het hele jaar door. Wij bieden startende ondernemers fijne werkplekken met alle nodige faciliteiten. Een mooie werkomgeving, met alle informatie binnen handbereik en dat gewoon om de hoek. Maak kosteloos gebruik van onze moderne faciliteiten, wij vragen je enkel een vrijwillige bijdrage in de vorm van een bibliotheekabonnement.

Bibliotheek Raamsdonksveer en Bibliotheek Oosterhout Centrum zijn beide moderne gebouwen waar onze bezoekers graag komen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar ook diverse samenwerkingspartners hun weg weten te vinden. Een creatieve plaats met een schat aan informatie én moderne faciliteiten. Dé ideale werkplaats voor startende ondernemers en zzp’ers.

Samen voor succes
Rabobank Amerstreek is direct betrokken bij dit initiatief van Bibliotheek Theek 5. Het is van belang voor de economie in de regio dat er voldoende starters zijn, die ook op lange termijn succesvol zijn. Als coöperatie helpt Rabobank graag om daar een goede voedingsbodem voor te creëren. Daarom stimuleren zij o.a. de realisatie van goede werklocaties.

Aan de slag
Ben jij als (startende) ondernemer op zoek naar een fijne werkplaats om de hoek? Dan ben jij bij onze vestigingen in Raamsdonksveer en Oosterhout aan het juiste adres. Gratis Wifi, voldoende parkeergelegenheid in de buurt, ruime openingstijden en werkplekken met stroomvoorziening. Maak gebruik van de toiletten (incl. invalidetoilet) en de ruime collectie. Boeken, databanken, kranten en tijdschriften binnen handbereik. Koffie, thee, kopiëren, printen en scannen tegen een kleine vergoeding. En voor een cursus, vergadering of bespreking boek je eenvoudig een afgesloten ruimte met eventuele faciliteiten zoals flip-over, beamer en schenken van koffie en thee. Voor het gebruik van deze ruimtes vragen wij wel een vergoeding. Tarieven, openingstijden en verdere informatie vind je op www.theek5.nl. Ook bieden wij diverse workshops aan voor ondernemers en zzp’ers. Zo kun je op 14 december deelnemen aan ‘Pitch Perfect’ waarin je leert hoe jij je product, idee of boodschap met kracht en overtuiging brengt, aan een persoon of een hele groep. Aanmelden en info via: theek5.lerendoeje.nu/activiteiten/481155.Pitch-perfect.

Meer weten of aan de slag in de bibliotheek? Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden. Een bijdrage in de vorm van een bibliotheekabonnement (vanaf € 44,95 per jaar) wordt op prijs gesteld.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.