6 december start de cursus Uitkomen met je inkomen Ook graag de decembermaand fi…

[ad_1]
6 december start de cursus Uitkomen met je inkomen
Ook graag de decembermaand financieel overleven?

De dure decembermaand staat voor de deur en dat kan veel stress opleveren. Zoveel kosten en zo weinig budget…

Overzicht in uw financiën geeft veel rust. Wilt u uw administratie op orde brengen of houden? Dan is de gratis cursus Uitkomen met je Inkomen van Surplus Welzijn iets voor u. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 9.30 – 12.00 uur vanaf woensdag 6 december. U krijgt informatie, tips en hulp, bijvoorbeeld bij het opzetten van een thuisadministratie, het controleren van uw belastingzaken en verzekeringen èn het maken een jaarbegroting. Deelnemers ontvangen administratiemappen van Rabobank Amerstreek en bij de uitreiking van het certificaat een goodiebag van Albert Heijn Zuiderhout. Deelname is vrijblijvend en is niet afhankelijk van uw budget.

U kunt zich aanmelden bij Surplus Welzijn via telefoonnummer (076) 522 32 20 of mail naar receptie@surpluswelzijn.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.