61 jarige Oosterhouter steekt auto in brand Agenten hebben aan de Professor Be…

[ad_1]
61 jarige Oosterhouter steekt auto in brand

Agenten hebben aan de Professor Beelhoek een 61-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt er van verdacht een auto in brand te hebben gestoken.

Agenten kregen zaterdag 17 november rond 1.55 uur een melding dat de verdachte bij een woning op de ramen en deur stond te bonken. Kort daarna kwam er ook een melding van een autobrand binnen op ongeveer dezelfde locatie. Toen de dienders in de straat aankwamen zagen ze dat de verdachte en woordenwisseling had met een andere man. Ook zagen ze dat er een auto in brand stond.

Aanhouding
Op basis van verklaringen van getuigen en de verdachte zelf is de man aangehouden voor brandstichting en bedreiging. De brandweer heeft de brand geblust. Het voertuig is voor onderzoek weggesleept. De verdachte is ingesloten. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.