LET OP !!! Verkoop alarmsysteem van bedrijf ‘Sociale Controle’ is NIET in opdra…

[ad_1]
LET OP !!!

Verkoop alarmsysteem van bedrijf ‘Sociale Controle’ is NIET in opdracht van gemeente Oosterhout!

Een inwoonster meldde bij de gemeente dat er een persoon aan haar deur stond die zich uitgaf als medewerker van het bedrijf ‘Sociale Controle’. Deze persoon zei dat hij in opdracht van de gemeente Oosterhout alarmeringssystemen voor o.a. ouderen verkocht. De gemeente Oosterhout geeft hiermee aan dat dit NIET in opdracht van de gemeente is. Volgens de inwoonster zei de ‘persoon aan haar deur’ ook nog dat hij haar adresgegevens had gehad via de gemeente. Dit is niet juist! De gemeente geeft géén persoonlijke gegevens door aan dergelijke bedrijven!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.