Invoering stallingsverbod busstation Leijsenhoek Handhaving gaat bekeuren Bij …

[ad_1]
Invoering stallingsverbod busstation Leijsenhoek
Handhaving gaat bekeuren

Bij het busstation aan de Leijsenhoek is een aparte stallingsruimte opgenomen die ruimte biedt aan meer dan 300 fietsen. Om in voldoende stallingsplaatsen te kunnen voorzien is, bij de inrichting van het nieuwe busstation, gekozen voor 2 laags fietsenrekken. De stallingscapaciteit is, zo blijkt uit tellingen, voldoende voor de aanwezige fietsen op het busstation. In de praktijk blijkt dat er dagelijks tientallen fietsen op het perron geplaatst worden, buiten de daarvoor bestemde stallingsruimte. Ook in het gangpad van de stalling worden her en der fietsen geplaatst, waardoor de bovenrekken niet of moeilijk te gebruiken zijn. Dit alles zorgt voor een slordig beeld, en risico op overlast voor de busreizigers. Het college heeft besloten een stallingsverbod in te stellen gericht op fout gestalde fietsen en bromfietsen. In december 2017 zal met handhaving worden gestart.


[ad_2]

Source

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.