Man aangehouden na steekincident in woning aan de Kromsteven Een 39-jarige man …

[ad_1]
Man aangehouden na steekincident in woning aan de Kromsteven

Een 39-jarige man uit Oosterhout is donderdag 30 november 2017 omstreeks 23.15 uur door de politie aangehouden vanwege een steekincident. Hij zou een 31-jarige man uit Dongen met een mes hebben gestoken. Het gaat om een woning van een zorginstelling.

De politie kreeg donderdagavond een melding dat in een woning aan de Kromsteven een man met een mes gestoken was. Het slachtoffer was naar een ander pand in de straat gevlucht. Het bleek een 31-jarige man uit Dongen te zijn. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Breda gebracht. Hij was aanspreekbaar maar is wel op de IC opgenomen. Een 39-jarige bewoner werd als verdachte aangehouden. Hij is vastgezet. De politie stelt een nader (sporen) onderzoek in naar de toedracht van het incident.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.