Man aangehouden voor huisvredebreuk en mishandeling Een zich hevig verzettende …

[ad_1]
Man aangehouden voor huisvredebreuk en mishandeling

Een zich hevig verzettende 41-jarige Oosterhouter is donderdagavond 30 november 2017 door de politie aangehouden ter zake huisvredebreuk en mishandeling. De dronken en agressieve man weigerde de woning van een kennis, een 51-jarige vrouw, te verlaten. Hij zou haar ook met een fles in zijn hand tegen haar been geslagen hebben. Een 52-jarige Oosterhouter werd eveneens gearresteerd omdat hij de agenten beledigde.

Agenten kregen omstreeks 19.00 uur de opdracht van de meldkamer om te gaan naar een woning in de wijk Oosterheide. Daar zou een dronken en agressieve man weigeren om een flatwoning verlaten. De 51-jarige bewoonster was erg emotioneel en vertelde dat een kennis haar woning was binnengedrongen en haar geslagen had. Hij weigerde weg te gaan. Agenten zagen de bedoelde man uit de woonkamer komen, hij was zichtbaar dronken. Hij weigerde om het pand te verlaten en nam een gevechtshouding aan. Hij werd daarop aangehouden.

Trappende beweging
Hij maakte op de galerij van de zesde verdieping, een trappende beweging naar een diender en sloeg een ander politievrouw in haar gezicht. Hierop heeft een van de agenten pepperspray in het gezicht van de verdachte gespoten. Het lukte uiteindelijk de man te overmeesteren en naar eerst de lift en daarna de politiebus te geleiden en over te brengen naar het politiebureau.

Belediging
Terwijl de agenten bezig waren om de verdachte af te voeren, stelde een 52-jarige Oosterhouter, een bekende van de politie, zich buiten hinderlijk op. Hij liep in de richting van de verdachte en moedigde hem aan om de agente nog een keer te slaan. Ook riep hij diverse beledigen naar de politiemensen waarop hij ook is aangehouden.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.