Zure nederlaag 2-4 TSC tegen RWB Hoe is het mogelijk vraag je soms jezelf af. …

[ad_1]
Zure nederlaag 2-4 TSC tegen RWB

Hoe is het mogelijk vraag je soms jezelf af. Waar is de eerlijkheid in de sport ? Wel , dat zal juist het voetbalspel zo leuk maken , het onvoorspelbare . Vandaag een bijzonder sterk spelend TSC , balbezit 70 % tegen dat van RWB 30%. TSC zeker 15 hoekschoppen , RWB amper 4. Ga zo maar door. Mede dankzij uitstekend keeperswerk van de Waalwijkse doelman werden inzetten van Pascal Ippel , Samuel v/d Haspel en Joury den Boogert ongedaan gemaakt. Een vrije trap van Wouter van Steijn rammelde de doelman uit de uiterste hoek. En dan na 30 minuten spelen en grote druk van TSC de eerste echte uitbraak van RWB . Een mooie voorzet op de vrijlopende spits waar Calvin Clemens de bal weg kon werken maar helaas uitgleed 0-1. Even later een prima genomen vrije trap van Pascal Ippel. Heel TSC begon te juichen maar zag helaas de bal terug het veld in komen via de linkerpaal. Opnieuw een uitbraak van de Waalwijkers en nu was het centrale verdediger Wouter van Steijn die de bal verspeelde op de middenlijn. De doorgebroken RWB spits profiteerde andermaal en liet doelman Yannick Millenaar kansloos 0-2. Tegen alle verhoudingen in maar het was wel de bittere waarheid. Amper 1 minuut later schoot Pascal Ippel de bal vanaf 1meter voor de Waalwijkse goal huizenhoog over doordat hij de balverkeerd raakte. Samuel v/d Haspel liep terecht tegen het eerste geel op voor TSC . Pal voor rust nog een grote domper voor TSC. Op het middenveld verspeelde Robin van Beijnen de bal en weer was het gelijk raak voor RWB 0-3 een zure tegenslag maar nog niets verloren hoorde je overal in de rust.

Als TSC na rust nu eens dat geluk zou krijgen als de pech voor de thee dan zou het nog goed kunnen komen. Maar dan moet je wel de kansen gaan benutten. Uitblinkende Marnix v/d Velden werd vandaag opnieuw verkozen tot man off the Match . Ook Stefan en Wouter Kops speelde weer een prima wedstrijd. Het lag niet aan de inzet , het was voornamelijk pech , en ja, zou het dan toch ook een beetje kwaliteitstekort kunnen zijn vraag je dan jezelf af. Na de thee kwamen gelijk Tyron Zschusschen en Sofyan Asrih in het veld voor Wouter van Steijn en Samuel v/d Haspel. Trainer Ad van Seeters ging nu echt voor de volle aanval. Het gaf TSC ook moed. Al binnen de 5 minuten kreeg TSC een strafschop omdat de bal met de hand werd gestopt. Tyron gaf de uitblinkende RWB doelman deze keer geen enkele kans en schoot de 1-3 binnen. Alles wat TSC was langs de lijn kreeg weer hoop en de meegereisde Waalwijkse supporters zagen de bui al hangen. TSC bleef de dominerende ploeg en RWB stond erbij en keek erna. Steeds meer werden de hoge ballen in de doelmond van RWB gemakkelijk weg gewerkt. En RWB loerde maar op die ene counter en ja hoor , dit alles leidde tot een vrije trap net buiten de 16 bij TSC . Doelman Yannick Millenaar zette de muur voor zich en koos zelf voor de verre hoek. Toch was het juist die hoek waar de RWB spits voor koos en onberispelijk de 1-4 liet aan tekenen op zijn naam. Dat Tyron uiteindelijk toch nog de 2-4 kon binnen tikken na prima voorbereidend werk van Joury den Boogert was alleen nog goed voor de statistieken. Jari van Helvoort kwam nog in het veld voor Robin van Beijnen maar helaas was toen de wedstrijd al gespeeld.

Conclusie vandaag , inderdaad is het meestal een goal als je achterin een foutje maakt. Maar ook de voorhoede en middenvelders die zoveel kansen laten liggen en niet scoren moeten net zo goed eens in de spiegel kijken. Je verliest zeker door doelpunten tegen maar ook door ze zelf niet te maken bleek vandaag maar weer eens. Volgende week uit bij JEKA moet TSC maar weer eens haar ware gezicht laten zien. Hun hebben nog niet verloren dit seizoen. Laat TSC nu eens de ploeg zijn die daar een eind aan gaat maken. Wij als trouwe supporters gaan naar Breda om ons cluppie te ondersteunen. Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Stefan Kops, Wouter van Steijn, Calvin Clemens, Miquel Dolion, Joury den Boogert, Marnix v/d Velden, Pascal Ippel, Samuel v/d Haspel,Robin van Beijnen. HJ


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.