Oosterhout kleurt rood op 16 december! Zaterdag 16 december ziet Oosterhout voo…

[ad_1]
Oosterhout kleurt rood op 16 december!

Zaterdag 16 december ziet Oosterhout voor de vijfde keer rood van de kerstmannen. Honderden Santa’s zetten zich dan rennend, huppelend of wandelend in voor goede doelen. Een super gezellig evenement voor jong en oud!

Voor de vijfde keer organiseert Rotary Oosterhout-Regio deze bijzondere kerstmannenloop om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar zijn dat: de Wensboom, Ticohuis, MEK, Running voor Cadasil, Edukans, Handen-in-elkaar, Mienushal, dance4life, Inloophuis Poppy’s en inrichting clubhuis MHC de Warande. Bij aanmelding kan een loper aangeven voor welk doel hij/zij wil lopen. De goede doelen en hun behartigers (scholen en sportclubs) werven zelf ook lopers de komende tijd. Samen met initiatiefnemer Rotary en de sponsoren hopen zij veel kerstmannen op de been te krijgen.

Route
Vanaf 15 december is de Markt in Oosterhout weer gehuld in winterse sferen. Op de ‘IJsmarkt’ kun je dan terecht om gezellig te schaatsen. Een prachtig decor voor de start en finish van de Rotary Santa Run Oosterhout. De rode stoet kerstmannen loopt ca 3 km door het centrum van Oosterhout. Lopers kunnen hardlopen, huppelen of wandelen. Het plezier staat voorop, jong of oud, iedereen kan meedoen! null
Programma
15.45 Santa Warming-up door Willemsen Sport
16.00 Startschot Santa Run 2017
16.45 Prijsuitreiking
17.00 Feest bij de IJsmarkt met DJ NeNe

Schrijf je in!
Bestel nu een inschrijvingsbewijs en pak via https://oosterhout.rotarysantarun.nl. Bij je inschrijving kun je ook aangeven voor welk doel je wilt lopen. Voor € 10,- ontvangt je een kerstmannenpak, een startnummer, een medaille en steun je natuurlijk een goed doel! Met het inschrijvingsbewijs kun je pak en startnummer ophalen bij INTERSPORT OOSTERHOUT en SPORT 2000.

Meer informatie:
https://oosterhout.rotarysantarun.nl/
Volg het laatste nieuws via Facebook, Instagram of Twitter[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.