2 AANHOUDINGEN: EIGENAAR FIETS GEZOCHT In de nacht van dinsdag 5 december 2017,…

[ad_1]
2 AANHOUDINGEN: EIGENAAR FIETS GEZOCHT

In de nacht van dinsdag 5 december 2017, controleerden de politie aan de Burgemeester Elkhuizenlaan te Oosterhout een bestelbusje van een verhuurmaatschappij. Deze viel op vanwege zijn rijgedrag, op de rotondes reed het busje meerdere rondjes zonder af te slaan. Op de Dommelbergenweg werd het voertuig aan de kant gezet. Na controle bleek er in de laadruimte een fiets te liggen, waarvan de inzittenden geen logische verklaring over de herkomst konden geven. Ook was men niet in het bezit van de fietssleutel. Hierop werden de inzittenden, een 27-jarige man uit Oosterhout en een 29-jarige vrouw uit Tilburg, aangehouden op verdenking van heling. Graag wil de politie in contact komen met de eigenaar van de fiets. Als u de fiets herkend, neem dan contact op met de politie Team Dongemond via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2017292165.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.