Kaartverkoop Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue in volle gang Het is weer zover! Begi…

[ad_1]
Kaartverkoop Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue in volle gang

Het is weer zover! Begin 2018 staat de prachtige Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue vier dagen lang op de planken van Theater de Bussel. Oosterhout kan na twee jaar weer volop genieten van een theatraal spektakel. De enthousiaste theatermakers van de Nieuwjaarsrevue staan erom bekend het publiek keer op keer weer te verrassen met een unieke kijk op het Oosterhoutse leven.

De afgelopen maanden is er weer volop gerepeteerd om de inwoners van Oosterhout tijdens het begin van het nieuwe jaar te trakteren op een fantastische uitvoering van de Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue. Met verrassende decors, imposante kostuums en lokaal talent is dit dé voorstelling om het nieuwe jaar mee in te luiden.

Na de succesvolle vorige edities worden er in de nieuwe voorstelling opnieuw zaken uit de lokale en regionale omgeving op een vrolijke manier onder de aandacht gebracht. Benieuwd waar de voorstelling dit jaar precies over gaat? Kom tussen 2 en 5 januari naar Theater de Bussel voor een avond vol verrassingen!

Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue | 2 t/m 5 januari | 20.15 uur | Grote zaal | € 18


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.