Kaaike XV zoekt ontwerpers Kinderinsigne Altijd al eens een eigen insigne wille…

[ad_1]
Kaaike XV zoekt ontwerpers Kinderinsigne

Altijd al eens een eigen insigne willen ontwerpen? Kaaiendonk zoekt creatieve kinderen met een uniek ontwerp voor een mooi Kinderinsigne voor Kaaiendonk.
Jeugdprinses Kaaike XV wil ook graag een Kinderinsigne. Zo kan ze dit uitdelen aan kinderen in Kaaiendonk tijdens de carnaval. Het leuke is dat het ontwerp gemaakt wordt door een kind. Kun jij dit ook? Stuur aan ons jouw beste ontwerp en wie weet wordt dit het Kinderinsigne van dit carnavalsjaar.
Ben je niet ouder dan 12 jaar? Zit je op de basisschool in Kaaiendonk? En vind je het leuk om te tekenen? Download dan het ontwerpformulier via de website van OCS de Smulnarren. En maak een mooi en kleurrijk ontwerp dat met het carnavalfeest te maken heeft.
Vul alle informatie op het formulier in, zodat we weten van wie het ontwerp is. Lever het ontwerpformulier bij de feestwinkel in, door deze in de Kaaike brievenbus te stoppen. Wie weet wordt jouw ontwerp dan gekozen en wordt het dit jaar door heel veel kinderen gedragen tijdens carnaval.
Veel succes namens Kaaike XV!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.