Burgemeester Huisman huldigt brandweer Brandweer Oosterhout nam vrijdagavond a…

[ad_1]
Burgemeester Huisman huldigt brandweer

Brandweer Oosterhout nam vrijdagavond afscheid van een aantal vrijwilligers. Bij die gelegenheid kreeg Patrick Gommeren (26 jaar brandweervrijwilliger) een Koninklijke onderscheiding opgespeld. Ook ontving hij de gouden gemeentespeld. De andere afscheidnemers waren Arjan Meinesz, Hans Kaal en Sydney Krijnen. Jubilarissen Peter Ballemans (40 jaar brandweerman), Jack van Dorst (35), Cees Vermeulen (30), Jean-Pierre van der Burgt (25), Toine van Rijswijk, Geerd-Jan Voermans en Karlijn de Jongh (allen 15 jaar), Christian van Ginneken, Henz Bayens, Johan Vermaat, Danny Wortel en Hans Hazelzet (allen 12,5 jaar) en Jim van Dongen, Bram Kamp, Lars Mink en Izabella Kivits-Kaminska (10 jaar) ontvingen de bij hun jubilea behorende brandweeronderscheidingen en vrijwilligersmedailles en -jaartekens.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.