Kandidatenlijst Gemeentebelangen Oosterhout bekend Vanavond heeft Gemeentebelan…

[ad_1]
Kandidatenlijst Gemeentebelangen Oosterhout bekend

Vanavond heeft Gemeentebelangen Oosterhout haar ledenlijst gepresenteerd tijdens een algemene ledenvergadering van de groepering. Alle leden hebben de afgelopen periode hun stem uit kunnen brengen op de kandidaten die zich beschikbaar hebben gesteld. Op basis van die stemming is de uiteindelijke positie van de kandidaten op de kandidatenlijst vastgesteld.

Net als tijdens de vorige gemeenteraadsverkiezingen is Marian Witte de lijsttrekker van de partij. Op nummer 2 staat Walther Hoosemans, gevolgd door de huidige bestuursvoorzitter Jules de Nijs. Plaats 4 is gereserveerd voor Arnoud Kastelijns, en plaats 5 is voor Clemens Piena, die ook deze verkiezingen als campagneleider aan de slag zal gaan.

De kandidaten hebben stuk voor stuk een rol in de Oosterhoutse samenleving. Als bestuurslid of vrijwilliger binnen een vereniging, als ondernemer of als actieve burger in de wijk. Daarmee zijn de kandidaten allemaal zichtbaar betrokken in Oosterhout. Naast de zittende raadsleden en steunfractie hebben ook diverse nieuwe namen vanuit het jongerenplatform van de groepering hun weg naar de kandidatenlijst gevonden.

In onderstaande lijst de top 15 kandidaten.
1. Marian Witte
2. Walther Hoosemans
3. Jules de Nijs
4. Arnoud Kastelijns
5. Clemens Piena
6. Ad Jespers
7. Marie Dujardin
8. Bianca Buinsters-van Bragt
9. Peter de Laat
10. Dory van der Lee
11. Ko Koenen
12. Djenny Kastelijns
13. Ziya Içli
14. Marius Janse
15. Peter van den Hout
16. Miranda Van Rijthoven
17. Bert Simonis
18. Rick de Leeuw
19. Maurice van Gils
20. Marie-Louise Stegen – Wetzels
21. Hans En Monique Broeders
22. Piet van Dortmont
23. Ina De Boer
24. Albert Van Moergestel
25. Bas Roelands
26. Frans Gabriëls
27. Maurice Molewijk
28. Theo van Gorp

De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. In januari zal de partij haar programma bekend maken.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.