Marc Steevens nieuwe voorzitter TSC Geen voetbal afgelopen zondag voor TSC 1 ….

[ad_1]
Marc Steevens nieuwe voorzitter TSC

Geen voetbal afgelopen zondag voor TSC 1 . De wedstrijd tegen Desk moest worden afgelast vanwege heel droeve omstandigheden bij Desk. Deze wedstrijd gaat nu gespeeld worden in het nieuwe jaar en de datum daarvoor is nog niet bekend. TSC zal dit zeker tijdig doorgeven aan haar supporters als daar meer over bekend is. Maar omdat een dag later na deze afgelaste wedstrijd een algehele ledenvergadering gepland stond is er bij deze dus toch van alles te melden.

Allereerst werd er stilgestaan bij het overlijden afgelopen jaar van 2 trouwe TSC mensen te weten Johan van der Avoird en Marcel Blokdijk.

Groot nieuws vanachter de bestuurstafel. Voorzitter Marc Schriek die inmiddels alweer 5 jaar de voorzittershamer hanteert gaat deze overdragen aan de door de leden gekozen nieuwe voorzitter Marc Steevens. Marc Schriek gaat stoppen met het voorzitterschap omdat hij op dit moment voor zijn werkzaamheden andere prioriteiten moet stellen. Toch wil ik bij deze eerst nog de nodige aandacht geven aan de vertrekkende voorzitter. Marc Schriek heeft in de jaren dat hij de kar mocht trekken heel veel mede kunnen verwezenlijken , een compleet gerenoveerd sportpark met alles er op en er aan. Een bestuur met alleen maar vakkundige mensen op de juiste posities. Het G team en damesvoetbal is bij TSC inmiddels niet meer weg te denken. En als toetje daarboven op ook nog eens een prachtige nieuwe kantine. Het enige wat hem onder zijn voorzitterschap nooit gelukt is , was het binnen halen van een kampioenschap voor TSC 1. Tot 2 maal toe zag hij die droom in de allerlaatste wedstrijd uit een spatten. Toch zullen we hem zeker nog heel dikwijls bij TSC zien omdat daar ook zijn zonen voetballen en Marc van huis uit een echte sportman is. Verder mag ik hem namens heel TSC zeker van harte bedanken. Hij vertrekt maar laat een prima georganiseerde vereniging met 1150 leden achter die trots mag zijn op alles wat er nu gerealiseerd is.

De nieuwe voorzitter Marc Steevens komt haast in een gespreid bedje zou je kunnen zeggen. Wie is Marc Steevens , hij is een 49 jarige gehuwde man en vader van 2 kinderen. Zijn zoon speelt ook bij TSC en vandaar dat hij dus niet helemaal vreemd is bij onze club. Wie meer wil weten van onze nieuwe voorzitter kan op de TSC site meer details vinden van Marc. Namens heel TSC wensen we hem heel veel succes , plezier en zeker ook een keer een promotie toe van ons boegbeeld. Verder verliep de algehele vergadering , voor het eerst gehouden in onze nieuwe kantine , weer probleemloos en werd er na afloop nog even een drankje op genomen.

Opvallende afwezige vandaag was zeker Toon Ernst. Hij die volgens mij alle vergaderingen van de partij is geweest zolang hij lid is van TSC kampt op dit moment met gezondheidsproblemen. Bij deze wil ik Toon namens heel TSC veel sterkte en een goede gezondheid toewensen. Op de bijgaande foto is te zien hoe de ene (Marc Schriek ) de voorzitters hamer overhandigt aan de andere ( Marc Steevens ).Verder zijn er nog wel een paar belangrijke mededelingen voor diegene die er deze avond niet waren.

Zaterdagmiddag 23 december is er weer vanaf 3 uur een gezellige kerstborrel in onze nieuwe kantine. En op zaterdag 6 januari 2018 is er weer een wedstrijd van oud en nieuw TSC rond de klok van 2 uur voorafgaande aan de altijd zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie . Dus kom zeker even langs bij een van deze gezellige bijeenkomsten in onze prachtig versierde nieuwe kantine. HJ.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.