Prins Mienus XIV decoreert steunpilaren van Oosterhoutse carnaval Ieder jaar r…

[ad_1]
Prins Mienus XIV decoreert steunpilaren van Oosterhoutse carnaval

Ieder jaar reikt Prins Mienus onderscheidingen uit aan een vereniging of persoon, die zich op carnavals gebied in Kaaiendonk heeft ingezet. Ken jij iemand die zich ten volle inzet voor het carnaval in Kaaiendonk? Meld diegene dan nu aan voor een prinselijke onderscheiding via info@smulnarren.nl of gebruik het aanvraagformulier op www.smulnarren.nl.

Vrijdag 12 januari zal prins Mienus XIV op de Verenigingenavond in theater De Bussel de onderscheidingen uitreiken aan mensen, die een grote bijdrage leveren of geleverd hebben aan het Oosterhoutse carnaval. Iedereen mag mensen voordragen, waarvan zij vinden dat deze een prinselijke onderscheiding verdienen.

Een prinselijke onderscheiding uitgereikt door Ontzettend Hoogheid is iets heel bijzonders in Kaaiendonk. De ordedragers stellen hun werk en wijsheid in dienst van de Prins en het Rijk der Smulnarren, een eerbetoon zonder weergave. Jij kunt mensen uit jouw omgeving voordragen voor zo’n prinselijk eerbetoon, die zij verdienen doordat zij carnaval in Kaaiendonk een warm hart toedragen en daarbij veel en goed werk verrichten, denk hierbij aan uw carnavalsvereniging, carnavalsband, het bouwen van een carnavalswagen en andere zaken die de feestvreugde verhogen.

Kortom als jij denkt, ‘die persoon verdient dit jaar extra aandacht en mag voor zijn of haar inzet beloond worden met een prinselijke onderscheiding’, stuur dan het aanvraagformulier op naar info@smulnarren.nl

Formulieren kunnen worden ingediend tot uiterlijk 8 januari 2018, de onderscheidingen worden op de Verenigingenavond op 12 januari 2018 uitgereikt.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.