Meldpunt vuurwerkoverlast.nl voor het zesde jaar open Voor het zesde jaar op r…

[ad_1]
Meldpunt vuurwerkoverlast.nl voor het zesde jaar open

Voor het zesde jaar op rij is vandaag het Meldpunt Vuurwerkoverlast gelanceerd. Geluidsoverlast, vuurwerkschade en andere overlast kunnen bij het digitale loket voor vuurwerkklachten worden gemeld. Het meldpunt is een initiatief van 30 lokale GroenLinks-fracties, waaronder GroenLinks Oosterhout.

Met het meldpunt wil GroenLinks in kaart brengen hoe groot de overlast is door vuurwerk. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade veroorzaakt door vuurwerk en hebben er duizenden mensen last van. GroenLinks gebruikt de meldingen om te pleiten voor meer maatregelen tegen vuurwerkoverlast. “De beste oplossing is om vuurwerk alleen nog door professionals af te laten steken tijdens een professionele vuurwerkshow op oudejaarsavond”, zegt GroenLinks-raadslid: Willem-Jan van der Zanden. “Dan zijn we af van de overlast, schade en ongelukken.”

Meldingen kunnen gedaan worden op de website vuurwerkoverlast.nl. Het Meldpunt Vuurwerkoverlast blijft tot 3 januari 2018 open.
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.