#OVOZ GAAT WEER ON-ICE Zaterdagmiddag 30 december wordt het ORTS live radiomag…

[ad_1]
#OVOZ GAAT WEER ON-ICE

Zaterdagmiddag 30 december wordt het ORTS live radiomagazine uitgezonden vanaf de IJsmarkt op de Oosterhoutse Markt.

Vanaf 15.00 uur ontvangen presentatoren Lia Ligtenberg en Peter de Hoogh twee uur lang een keur van gasten om terug te blikken op het jaar dat bijna achter ons ligt en vooruit te kijken naar wat Oosterhoutse inwoners, instellingen, organisaties en clubs in 2018 te wachten staat. En dat alles met als thema ” We zijn tenslotte niet van ijs”.

Uiteraard praten Lia en Peter eerst even bij met de gastheren van de Ijsmarkt.
Daarna zit de tafel vol culturele spelers in het Oosterhoutse. En dat doen ze allemaal op hun eigen unieke wijze.
Na de cultuur is het tijd voor die evenementen in Oosterhout die het wonen in Oosterhout zo verdraaid leuk maken. Mensen van o.a. de Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue 2018, de O.C.S. de Smulnarren en Oosterhout LIVE schuiven aan. Of er al tipjes van de sluier voor 2018 opgelicht kunnen worden? Wie weet!

Na het nieuws van 16.00 uur staat het item leven in Oosterhout centraal. En dit jaar focussen we eens niet op dat “bruisende stadshart” maar stellen we de wijk Oosterheide centraal. Rockt het daar nou of is het de No-Go zone van onze stad? We gaan er over praten met mensen die het kunnen weten. Bewoners, wijkagent en vertegenwoordigers van de kerk zijn gesprekspartners van Lia en Peter.
Het laatste half uurtje besteden we aan sportclubs en mooie Oosterhoutse initiatieven. Zo komen bestuurders van o.a. hockeyclub MHC De Warande, voetbalvereniging Irene ’58. Maar ook de mensen van Inloophuis Poppy’s en het TICOhuis zijn te gast om te vertellen over wat hen in 2017 overkomen is en wat de ambities voor 2018 zijn.

En dan zit de tijd er op OosterhoutVandaag in 2017. Maar een dag later, oudjaarsdag zondag 31 december, kunt u tussen 15.00 en 17.00 uur luisteren naar de OUDEJAARSSHOW van OosterhoutVandaag.

U bent van harte welkom om zaterdag 30 december lekker radio te komen kijken op de Ijsmarkt. #OVOZ begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Thuis luister kan natuurlijk altijd via de bekende ORTS kanalen.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.