Oosterhouts kunstenaar Piet Hohmann overleden Piet Hohmann, de kunstenaar die O…

[ad_1]
Oosterhouts kunstenaar Piet Hohmann overleden

Piet Hohmann, de kunstenaar die Oosterhout ‘aankleedde’, is overleden. Piet was een markante Oosterhouter, die ernst en humor naadloos met elkaar wist te combineren. Zijn monumentale kunstwerken in de openbare ruimte, die iedereen kent, getuigen daarvan. Maar Piet Hohmann werkte niet alleen in het groot. In Oosterhout zijn ook kleine kunstwerkjes van zijn hand te vinden en vele Oosterhouters hebben thuis een echte Hohmann aan de muur hangen.

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe, bij dit verlies.

[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.