Oosterhout Vandaag op Zaterdag Zaterdag 6 januari…

[ad_1]
Oosterhout Vandaag op Zaterdag

Zaterdag 6 januari was er tussen 15.00 en 17.00 uur weer een live uitzending van het ORTS programma Oosterhout Vandaag vanuit café de Apotheek met deze week:

-Het laatste concert van Bert Schellekens met de Diceman zondagmiddag vanaf 16.00 uur in café Oud Brabant. Bert vertelde dat hij zeker muziek gaat brengen van Them, Van Morrison en Joe Cocker. De entree is gratis

-De nieuwe voorzitter van het bestuur v.d. Pannehoef Jacques Uitterhoeve en bestuurslid Arnold Seesink gaan in gesprek met wethouder v.d. Helm en aandringen op snelle besluitvorming over de extra financiële middelen die nodig zijn, zodat de verbouwing van de Pannehoef snel kan starten.

-Parkfeest 2018 voorzitter Jos Zimmerman en programmeur Jeroen van den Bosch zijn trots op het voorlopige programma met zaterdagavond onder meer de Dijk, Kraak & Smaak, Wulf en Dotan. Vrijdag staan er tribute bands geprogrammeerd van Gunstig N’ Rosés, Ed Sheeran en Mumford & Sons, meer info op www.parkfeest.nl/tickets;

-Horecaman Dre de Jong vertelde over de plannen tijdens carnaval met het voormalige café de Kloek en de misverstanden die daarna zijn ontstaan. Natuurlijk gaat hij zich tijdens de carnaval houden aan de afgesproken consumptieprijzen van 2,40, de goedkopere kaaicoin is bedoeld als een ludieke actie waarvan er maximaal 700 voorafgaand worden uitgegeven, daarmee kan hij wat aanloopkosten dekken.

-Nieuwkomers op de lijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen stelden zich voor Jules de Nijs (Gemeentebelangen), Miranda Maas (Groen Brabant) en Martin Mol (Gezond Burger Verstand). Zij vertelden over hun persoonlijke drijfveren om zich verkiesbaar te stellen en thema’s die hen bezig houden.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.