Lintjesregen Prins Mienus XIV huldigt de Kaaiendon…

[ad_1]
Lintjesregen
Prins Mienus XIV huldigt de Kaaiendonkers

Op vrijdag 12 januari 2018 is het weer zover. Een groot aantal Smulnarren en Smulnarrinekes zullen op het verenigingenfeest in Cafe de Apotheek worden geridderd voor verdiensten aan het geslacht der Mienussen bewezen. En opnieuw zullen enkele carnavalsverenigingen, op verzoek van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV, worden opgenomen in het selecte gezelschap van Kaaiendonkse Hofleverancier.
De korte sessies met huldigingen worden omlijst met veel muziek van de aanwezige kapellen. Deze feestavond voor alle carnavalsverenigingen is gratis toegankelijk voor iedereen die houdt van een carnavalsfeestje.
De avond begint om 19.30 uur, waarna om 20.11 uur prins Mienus XIV met Groot Gevolg zijn entree zal maken. De feestavond zal plaatsvinden in d’Apotheek.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.