Zondag 14 januari Open dag in de Mienushal De Oos…

[ad_1]
Zondag 14 januari Open dag in de Mienushal

De Oosterhoutse Carnavalsstichting, OCS De Smulnarren, stelt ieder jaar de Mienushal ter beschikking aan carnavalsverenigingen die daar hun wagens willen bouwen. Nieuwsgierige Oosterhouters die eens een kijkje willen nemen in de keuken van carnaval, zijn van harte uitgenodigd op zondag 14 januari van 12.00 tot 16.30 uur in de Mienushal (Vuurdoornlaan, Oosterhout). Deze open dag wordt ingevuld met live muziek, een hapje en een drankje en een carnavalsbeurs. De bouwende verenigingen bouwen die dag natuurlijk gewoon door!

Er wordt dit carnavalsseizoen weer hard gewerkt in de Mienushal om het motto ” Op ne goeie Bojem” een gezicht te geven. Op 14 januari kunt u weer kijken hoe de carnavalswagens worden gebouwd en welke verenigingen er bouwen. Tevens heeft de Oosterhoutse Carnavalsstichting de achterste hal open gesteld, zodat u onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek, alvast de sfeer kan proeven om weer lekker op te warmen voor carnaval, dat plaatsvindt van zaterdag 10 februari tot en met dinsdag 13 februari 2016. Ook zullen er weer kramen staan waar u carnavalsartikelen kunt kopen of ruilen.

Alle basisscholen uit Oosterhout zijn bij deze uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Mienushal. Dit kan op donderdag 18 en vrijdag 19 januari. Hiermee wil OCS De Smulnarren aan iedereen laten zien wat er allemaal bij de carnavalsoptochten komt kijken en ook de jeugd meer bij carnaval betrekken.

De Mienushal te Oosterhout staat in de Vuurdoornlaan aan het einde links. De Vuurdoornlaan is de straat tegenover de oude Praxis.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.