Twee arrestaties na aantreffen gestolen auto De p…

[ad_1]
Twee arrestaties na aantreffen gestolen auto

De politie heeft woensdagmorgen in een loods aan de Abdis van Thornstraat een recent in de regio gestolen Renault Captur aangetroffen. Het voertuig was al gedeeltelijk ‘gestript ‘ Een 30-jarige Bredanaar en een 40-jarige Oosterhouter werden in het pand aangehouden ter zake heling.

Een politieteam kwam vanmorgen door onderzoek uit bij een loods aan de Abdis van Thornstraat. Daar werden twee mannen bij een al deels gestripte personenauto aangetroffen. Het voertuig bleek recent in West-Brabant gestolen te zijn. In de bedrijfshal lagen nog meer mogelijk gestolen auto-onderdelen. In overleg met de Officier van Justitie is daarom het Verbond van Verzekeraars ingeschakeld die een nader onderzoek instelt naar de herkomst van deze materialen. De twee verdachten zijn vastgezet.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.