Op ne goeje bojem kende leutig fietse!! Dees kend…

[ad_1]
Op ne goeje bojem kende leutig fietse!!

Dees kende op alleraande meniere vertaole naor ut leutigste evenement meej de Kerneval. Weh da ies? Dun ronde van ut Rutselbos toch zeker! De jeenigste wielerronde van Whosterhout die jaore op dezelfde goeje bojem van ut Bos wor vurreeje, al veur dun drieënzestigste kjeer. Om ne goeje bojem veur de toekomst te legge, ies ut bestuur van Ut Rutselbos un bietje aongepast en vurjongt. Frank Raaijmakers ies gestopt, Ton de Jong gaot iets minder doen en Adri Snelders ies nouw veurzitter! Verder blijve Jopie, Tonnie, Ad , Cor, Marco doen weh ze altijd deeje en Néné en Dun Ad zen dur bij gekomme om wa te hellepe. Unne aandere goeje bojem wor geleet nao de koers. Dan mage de djeelnemers aonschuive aon nun Brabaanse Koffietaofel om vurlore kallerieje aon te vullen en het vochtpijl wir op whoogte te brenge zoda ze wir klaor zijn veur de laotste looikes van de Kerneval.
Dinsdags dun dertiende februwarie , jong en ouw telent, allemaol inschrijven om Twaoluf (12.00) uur bij eterij Dun bal op dun oek van de Bosstraot. Om stipt halluf tweej (13.30 u) wor ut startschot gegeve. Zurrug dag ge dur bij bent, kleej oew fiets, oewe driewieler, oew step, oewe bakfiets aon meej ut tjeen en aander en maokt tur wa mwoois van. Gao veur die vier of vijf rondes, ut kom nie zo naauw. Un schwoon medallie houw dur zeker aon over. Of as ge de snelste, de leutigste, ut mwooiste bent of veul pech he gehad krijde uit aande van ons Onzettende Whoogheid Mienus XIII musschien wel un preske! En nie te vurgeete as toetje nun knuffel van ons Rondemis Patricia.
Tot dan en daor waor de bojem gwoon goed ies.
Naomes ut Rutselbos: Adri Snelders Belle: 06-53455732 Meele: sneldersaa@casema.nl
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.