Daorisiewir: De Kaaiendonkse KarnavalsKennisKwis. …

[ad_1]
Daorisiewir: De Kaaiendonkse KarnavalsKennisKwis.

Wie won vorig jaar de optocht bij de wagens? Wat is de lengte van een gemiddelde serpentine in centimeters? Hoe schrijf je Kaais Klompleet? Hoeveel Schoenmakers hebben we hier voor prins versleten? Wie was het kortst Prins van Kaaiendonk? En wat zijn de ingrediënten van roggebrood met zult en spek?

Zomaar wat vragen die donderdagavond 8 februari 2018 in de 5e editie van de Kaaiendonkse KarnavalsKennisKwis, gesteld zouden kunnen worden. Na de overweldigende belangstelling van vorig jaar, heeft de organisatie zich genoodzaakt gezien de overstap naar een groter onderkomen te maken. Café Oud-Brabant op de Leijsenhoek biedt hier uitkomst.

Het belooft een maffe, spannende, toch ook wel uitdagende maar vooral leutige quizavond te worden. De carnavalskennis van de deelnemende teams zal in zes rondes van 11 vragen op grondige wijze getest worden. En we maken het u gemakkelijker dan vorig jaar. Echt.

Voor Smulnarren en Smulnarinnekes die graag mee zouden doen met de KKKK 2018: ER ZIJN NOG PLAATSEN in Café Oud-Brabant. U kunt zich inschrijven met maximaal 5 leden per team!

Aanmelding geschiedt middels het versturen van een e-mail naar awjhuysmans@gmail.com

Vermeld daarbij ook de naam van de teamkapitein en de naam van uw team.

Na aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk een 63 pagina’s tellend wedstrijdreglement en een aantal waarschijnlijk zinloze hints. Het vragenvuur vangt aan om 20.11 (dat is inclusief Kaaiendonks kwartierke).


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.