Pilot horeca sporthal Oosterheide. In 2016 is bro…

[ad_1]
Pilot horeca sporthal Oosterheide.

In 2016 is brouwerij InBev gestopt met de exploitatie van de horecaruimte in sporthal Oosterheide. Sinds die tijd is middels automaten een beperkte invulling aan de bestaande horeca gegeven. Het blijkt dat verenigingen en gebruikers het sociale aspect van bemande horeca missen. In overleg met verenigingen en gebruikers, heeft het college besloten een pilot te starten. Tot aan de zomer zal Sportbedrijf Oosterhout een bemande basishoreca opstarten. Doel is de ontmoetingsfunctie van sport ruimte te geven. Daarna zal de gemeente met de gebruikers de pilot evalueren.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.