Oosterhouter met vijf pakjes cocaïne aangehouden …

[ad_1]
Oosterhouter met vijf pakjes cocaïne aangehouden

Een 27-jarige Oosterhouter is zaterdag 27 januari 2018 omstreeks 21.40 uur op de Esdoornlaan aangehouden nadat tijdens een controle vijf pakjes met cocaïne bij hem waren aangetroffen. Ook kreeg hij, net als twee andere Oosterhouters (28 en 31 jaar), een proces-verbaal ter zake de wet op de Identificatieplicht vanwege het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs. De auto waarin de 27-jarige man als bijrijder zat, werd in beslag genomen voor verder onderzoek.

Agenten surveilleerden zaterdagavond in een onopvallende auto over de Esdoornlaan. Zij zagen daar een personenauto rijden van het merk Opel. Zij besloten een controle in te stellen omdat deze auto bij hen bekend is in relatie tot drugsdelicten. Zij zagen dat de bestuurder een parkeerplaats op reed en naast een donkerkleurige Mercedes parkeerde.

Controle
In de Opel zat een 28-jarige Oosterhouter. Hij kreeg een proces-verbaal omdat hij zich niet kon legitimeren. Bij hem werden geen drugs aangetroffen. In de Mercedes zaten twee mannen, met op de bijrijdersstoel een 27-jarige Oosterhouter. In de asbak lag een joint. Tijdens de controle werden bij deze man vijf pakketjes met cocaïne aangetroffen. Hij werd aangehouden. De bestuurder, een 31-jarige Oosterhouter, werd niet gearresteerd, hij had alleen een gebruikershoeveelheid hennep bij zich maar ook hij kreeg een proces-verbaal omdat hij geen legitimatiebewijs bij zich had. De Mercedes werd in beslag genomen en wordt verder onderzocht op de aanwezigheid van drugs.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.