Open dag Effent Op zaterdag 3 februari zet Effent…

[ad_1]
Open dag Effent

Op zaterdag 3 februari zet Effent van 09:30 tot 12:30 uur haar deuren open om leerlingen van groep 7/8 van de basisscholen uit de regio en hun ouders te verwelkomen. Ook andere belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de lokalen en kennismaken met docenten.

Effent is een echte mavo! In de eerste drie leerjaren volgen de leerlingen alle vakken, waardoor alle mogelijkheden open blijven. Zo leren zij ontdekken waar ze goed in zijn.

Met een Effent-diploma op zak, bereid je jezelf goed voor op het middelbaar beroepsonderwijs of de havo. De mentor en decaan denken vanaf het begin continue mee over wat voor jou de beste weg is. Effent heeft bovendien goede contacten met de vervolgopleidingen in Oosterhout en Breda. Daar plukt iedere leerling de vruchten van.

Het is een kleine, overzichtelijke en veilige school die langs verschillende wegen gemakkelijk te bereiken is: te voet, met de bus of op de fiets. Effent heeft persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Wie Effent op zaterdag 3 februari tijdens de open dag bezoekt, zal dat zelf ervaren.

Effent – Kruidenlaan 19 Tel: 0162 – 453 727


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.