Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1.874 inwon…

[ad_1]
Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1.874 inwoners van Oosterhout

Goed nieuws voor 1.874 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 4902 in Oosterhout. Zij hebben in de decembertrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten. De Postcode Loterij ondersteunt de missie van Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk. Net als Max Havelaar, wil de Postcode Loterij bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Vanaf zaterdag 10 februari kunnen de winnaars hun prijs gedurende twee weken afhalen in de buurt.

De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.

Prijs afhalen
De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 10 februari t/m zondag 25 februari 2018 bij Praxis, Meerpaal 26 in Oosterhout.

Wat zit er in die box?
De Fairtrade Ontbijtbox bevat: hagelslag, pindakaas, hazelnootpasta, rijstwafels, aardbeienjam, sinaasappelsap, thee, een katoenen shopper en speciale koffie. Want de koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering.

De Postcode Loterij en Fairtrade
Dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij heeft Max Havelaar kunnen werken aan de doorbraak van Fairtrade in Nederland. Fairtrade werkt alleen als er ook bedrijven en consumenten zijn die eerlijk en duurzaam verhandelde producten willen (ver)kopen. De Nationale Postcode Loterij steunt Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk, en draagt zo bij aan de groei van deze eerlijke handel.


[ad_2]

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.