Commissaris van de Koning benoemt Marcel Fränzel …

[ad_1]
Commissaris van de Koning benoemt Marcel Fränzel als waarnemend burgemeester in Oosterhout

De commissaris van de Koning, Wim van de Donk, heeft, na overleg met de fractievoorzitters uit de gemeenteraad, Marcel Fränzel met ingang van 2 februari benoemd tot waarnemend burgemeester in Oosterhout.

Marcel Fränzel is bestuurskundige, was docent, directielid van een streekschool en acht jaar wethouder in de gemeente Amersfoort. Hij was van 2002 tot 2013 burgemeester van Woensdrecht. Nadien was hij ook waarnemend burgemeester van de gemeente Noord-Beveland (2014-15), Veghel (2016) en Meierijstad (2017).


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.