Bavel opnieuw te sterk voor TSC 1-0 Vandaag kon T…

[ad_1]
Bavel opnieuw te sterk voor TSC 1-0

Vandaag kon TSC op een sportieve manier revanche nemen voor de eerder geleden thuisnederlaag . Een compleet en zonder blessure’s aantredend TSC begon fel, al binnen 3 minuten kreeg Calvin Clemens de kans om de 0-1 binnen te glijden echter hij kwam een teenlengte tekort. Bij de eerst volgende uitbraak aan de andere kant was het wel raak . D e supersnelle spitsen van Bavel speelde de achterhoede van TSC helemaal uit en ook doelman Yannick Millenaar had het nakijken 1-0 voor Bavel. Niet getreurd dachten de veel mee gereisde TSC supporters, we hebben nog 85 minuten te gaan en TSC kennende gaat dat wel goed komen. Zo leek het er ook op gezien het spelbeeld. TSC combinerend tot aan de zestien , hoge ballen , lage voorzetten , hoekschoppen te over en ga zo maar door. Bavel keihard werkend , vechtend voor elke bal en loerend op de counter. Onder leiding van deze weer zeer sportieve maar felle strijd had de jonge scheidsrechter T . Visser de touwtjes prima in handen. De mooiste kansen waren er voor Calvin Clemens en vrije trappen van Wouter van Steijn maar telkens was de deklat te laag , de Bavelse doelman Glen van Peer te veel in vorm of een TSC speler te gehaast in de afronding. TSC doelman Yannick Millenaar kreeg in de eerste helft weinig te doen. Na de thee bracht trainer Ad van Seeters gelijk Samuel van de Haspel voor meer aanvallend vermogen, de prima verdediger Stefan Kops moest daarvoor zijn plaatsje afstaan. Gelijk bracht deze aanvallende wissel meer gevaar voor het doel van Bavel. Met name Jeroen van Leijsen was heel dicht bij de gelijkmaker , maar doelman Glen van Peer wist met een katachtige redding de dan dik verdiende gelijkmaker te voorkomen. De grootste pech voor TSC was enkele minuten later toen de net in het veld gekomen Samuel met een zware liesblessure het veld weer moest verlaten. Voor hem kwam Bas Blokdijk in de spits te staan. TSC bleef aandringen , kreeg wel kansen maar nooit echt helemaal uitgespeelde mogelijkheden. Aan de andere kant bleef Bavel loeren op de counter en zowel de gelijkmaker als de 2-0 zat er aan te komen. Ik moet ook zeggen dat TSC dit hele seizoen ook nooit echt het geluk mee heeft met de afronding. Jeroen kreeg de bal op de schoen en in een keer ging de bal zelfs over de ballen vanger. Een prachtige kopbal van Bas Blokdijk ging rakelings over de deklat. En ging een inzet al wel recht op de goal dan was daar de uitblinkende doelman Glen van Peer van Bavel die de bal wel weg wist te werken. Aan de andere kant moest ook TSC doelman zich tot het uiterste strekken om de 2-0 te voorkomen. Opnieuw weer blessureleed voor Jari van Helvoort die halverwege de 2e helft naar de kant moest , voor hem kwam Devan van Dam. TSC was daarmee klaar met wisselen en kon nu vol voor de aanval gaan. Opnieuw stond ik er van versteld hoe een club als Bavel zich opstelde tegen TSC. Zelfs aan de zijlijn hoorde ik diverse Bavel supporters zeggen, van iedereen mag je verliezen als je van TSC met die dikbetaalde spelers maar wint. Waar dat sprookje vandaan komt , ach dat zal een overblijfsel zijn uit een oud verleden, Feit is wel dat geen enkele trainer zijn ploeg blijkbaar hoeft te motiveren als ze tegen TSC spelen. Ook vandaag heb ik dikwijls gedacht dat er bij Bavel spelers liepen met 3 longen. Wat een inzet en strijd kan zo’n team aan de dag leggen tegen TSC. Volgende week gaat TSC net als alle andere ploegen lekker carnaval vieren om daarna de draad weer op te pakken. We spelen over 14 dagen uit bij de koploper Jeka die nog niet verloren hebben. TSC kan deze competitie niet veel meer halen. De periode titel zal het moeten gaan doen. Maar wat te denken om de koploper thuis te gaan verslaan, dat zou echt een kick geven. En wellicht de spanning in de competitie terug kunnen brengen. Opstelling TSC vandaag : Yannick Millenaar, Joey Huisveld, Wouter van Steijn ,Wouter Kops , Stefan Kops ,Jari van Helvoort, Marnix van der Velden, Miquel Dolion, Jeroen van Leijsen, Calvin Clemens, Joury den Boogert. HJ


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.