Dion Schuurmans ook het volgend seizoen trainer vv…

[ad_1]
Dion Schuurmans ook het volgend seizoen trainer vv SCO

Zondag tweedeklasser vvSCO uit Oosterhout en trainer Dion Schuurmans hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract voor het seizoen 18/19. Schuurmans is bezig aan zijn eerste seizoen bij de hoogst spelende club uit Oosterhout en de samenwerking bevalt beide partijen goed.

Afgelopen week nam de algemene ledenvergadering van vvSCO twee belangrijke beslissingen. Allereerst werd Robert de Vries gekozen als nieuwe voorzitter. Vervolgens gaven de leden aan dat de club een zondagvereniging moet blijven. De Vries: “De keuze maakte voor de verlenging geen verschil omdat het vertouwen in elkaar groot is, maar met de voorkeur van de leden bekend, konden we ook de laatste randvoorwaarden rondom de verlenging met Dion definitief maken. Hij zet tot nu toe namelijk een goede prestatie weg met dit elftal. Hij ligt goed in de groep en de samenwerking met de club en het bestuur is goed. Zowel bij Dion als bij ons was de wil aanwezig om er snel uit te komen. Dat is gelukt.”

Vorig seizoen slaagde vvSCO erin om na jaren te promoveren naar de tweede klasse. Een prestatie waarvoor het elftal afgelopen vrijdagavond werd beloond met de titel Sportploeg van het Jaar tijdens het jaarlijkse Sportgala Oosterhout. Schuurmans was, voor hij bij SCO aan de slag ging, vijf jaar trainer bij Virtus in Zevenbergen. Op dit moment staat het door Schuurmans geleide SCO op de negende plek in 2E. Nieuwe voorzitter De Vries: “Nu de eerste handtekening staat, gaan we snel met de overige stafleden om tafel om te zorgen dat de huidige groep in alle rust en met een goed onderliggend plan naar volgend seizoen kan toewerken.”


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.