Oosterhouters moeten weer trots worden op hun stad…

[ad_1]
Oosterhouters moeten weer trots worden op hun stad

Waarnemend burgemeester Marcel Fränzel gaat eerst luisteren

Op zijn eerste werkdag vandaag 5 februari was er de eerste ontmoeting met de pers van Oosterhout. In een ontspannen sfeer vertelde waarnemend burgemeester Fränzel dat hij eerst veel wil luisteren en informeel wil praten met ambtenaren en bestuurders. Daarna besluit hij of er een onderzoek komt naar de bedrijfscultuur in het stadhuis. De dames die slachtoffer zijn geworden van het dronkenschap van de oud-burgemeester noemde hij moedig, het zal zeker niet prettig zijn geweest om dit te moeten melden aldus burgemeester Fränzel.
Er zijn 3 kernpunten die van de burgemeester nu veel aandacht krijgen, 1. Een veilige werkomgeving voor alle ambtenaren en bestuurders 2. Het perfect laten verlopen van de gemeenteraadsverkiezingen en 3. Er moet weer een bestuurlijke rust komen in Oosterhout. Oosterhouters moeten weer trots kunnen zijn op hun stad.
Contact met oud-burgemeester Huisman is er ook al geweest i.v.m. het overdragen van een aantal dossiers, dit zal er in de toekomst ook nog zijn om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Waarnemend burgemeester Fränzel heeft er zin in om aan de gang te gaan binnen Oosterhout. Na verwachting zal pas eind 2018 duidelijk worden wie de nieuwe vaste burgemeester zal worden van Oosterhout. Tijdens carnaval zal burgemeester Fränzel tijdens de grote optocht in Kaaiendonk aanwezig.


[ad_2]

1 Comment

  1. Moeten wij weer trots zijn op Oosterhout met een interem burgemeesterr uit Vriezenveen?
    Oosterhout had toch beter even verder kunnen kijken!
    Jammer ook dat jullie het woord dronkenschap van de burgemeester verwoorden!
    E.e.a wordt verder onderzocht; het is niet juist om nu al conclusies te trekken!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.