Wegens grote verdiensten voor Oosterhout Gouden …

[ad_1]
Wegens grote verdiensten voor Oosterhout

Gouden gemeentespeld voor Paul van der Westen

Paul van der Westen nam vandaag, woensdag 7 februari, afscheid van de Stuurgroep Bruisende Binnenstad. Bij die gelegenheid werd hij door locoburgemeester Marcel Willemsen in het zonnetje gezet. Vanwege zijn grote maatschappelijke verdiensten heeft hij de gouden Gemeentespeld ontvangen

De heer Paul van der Westen vestigde zich in 1999 als bakker in de Tempelierstraat. Vanaf dat moment is hij erg betrokken geweest bij de middenstanders in onze gemeente. Hij gaf voorlichting aan MKB-ers over veilig ondernemen en was adviseur voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. Hij is voorzitter van Winkelstad Oosterhout en MKB Oosterhout. Verder was/is hij adviseur van de Horeca Ondernemers Binnenstad (HOB) en lid van het algemeen bestuur van de Kamer van Koophandel. Hij was voorzitter van Gemeentebelangen en gedurende 10 jaar lid van de vrijwillige brandweer Oosterhout. In de periode 2015-2016 was hij actief als Stadsmanager en in de afgelopen drie jaar was hij zeer betrokken bij het programma Bruisende Binnenstad en actief in de stuurgroep.

Met al deze activiteiten heeft Paul van der Westen zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de Oosterhoutse samenleving. Het gemeentebestuur is hem daar dankbaar voor en wil die dank en waardering graag onderstrepen. Kijkend naar de diversiteit, duur en intensiteit van zijn activiteiten voor Oosterhout heeft het gemeentebestuur besloten om aan Paul van der Westen de gouden Gemeentespeld toe te kennen.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.