weetal op heterdaad aangehouden na woninginbraak i…

[ad_1]
weetal op heterdaad aangehouden na woninginbraak in Oosterhout.

Op de Bouwlingstraat vond donderdagavond 8 februari een woninginbraak plaats. De politie hield een 18-jarige man en een 16-jarige jongen uit Oosterhout op heterdaad aan. Het tweetal wordt eveneens verdacht van eerdere inbraken in Oosterhout.

De politie vernam die avond rond 20.30 uur een verdachte situatie bij de desbetreffende woning. De bewoners waren niet thuis, maar twee in het donker geklede mannen leken uit de woning te komen. Zij reden even later weg in een auto. Kort hierna kwamen de bewoners thuis. Zij troffen een grote ravage aan. De woning was volledig doorzocht en deels vernield. De daders waren op dat moment al vertrokken.

Zoektocht
De politie startte direct een zoektocht naar de twee mannen. De auto werd enkele minuten later aangetroffen in Oosterhout. De twee inzittenden zijn aangehouden. Bij hen werd er buit aangetroffen.

Onderzoek
De twee verdachten worden eveneens verdacht van eerdere woninginbraken in Oosterhout. Beiden zitten vast voor verder onderzoek. Hieruit zal moeten blijken of zij ook verantwoordelijk zijn voor eerdere inbraken.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.